Höstens stora modetrender 2021

Även om det är högsommar har modevärlden redan vänt blickarna mot hösten. Hösten bjuder på modetrender som är spännande men ändå lite åt det klassiska hållet. Det är också mode som tar plats och syns ordentligt. Bland höstens trender finns det något för alla smaker. Om du redan nu vill shoppa några av modetrenderna ska du kolla in J Lindeberg och deras kollektion. Där hittar du klassiska plagg som håller hög kvalité och mode som följer de senaste trenderna. De har även många fina sommarplagg som du kan köpa eftersom sommaren är långt ifrån över.

Stickat är höstens grej

Det finns några trender som dominerar till hösten och en är stickat. Stickade plagg är alltid moderna men nu i höst kommer stickat i en ny tappning. Till hösten får det stickade plagget gärna ta huvudrollen och vara det plagg som står i centrum. Du kan gärna satsa på en stickad långklänning. Det finns också många fina stickade set. Delarna kan du välja att bära tillsammans eller var för sig. Den stickade västen som var trendig redan förra vintern och i våras fortsätter att vara det. På sensommaren kan du bära den med bara armar eller över skjortan. Det finns olika modeller att välja bland.

Ceriserosa och loggor

Rosa är en färg som dominerar i höst. Ceriserosa är den allra hetaste nyansen. Om du vill vara riktigt supertrendig väljer du en stickad ceriserosa tröja. Grönt är en annan färg som det kommer synas mycket av. Klargrönt eller ärtgrönt är två nyanser som du kan satsa på. Vida ärmar är också något som har synts tidigare i år och det fortsätter att vara trendigt till hösten. Puffärmar kan du ha på klänningar, toppar, jackor och blusar. Maxa är ordet för hösten och det kan du göra genom att bära kläder med loggor som är överallt på plagget. Loggorna ska helst täcka hela klädesplagget. Du kan gärna bära flera av denna typ av plagg tillsammans. Det finns väskor med logo-mönster om du inte vill ha det på kläder. Cut-outs är också något som är en av sommarens heta trender och som fortsätter att vara glödhett även i höst. Det finns mängder med olika utföranden av cut-outs och ungefär som loggorna får det gärna vara cut-outs lite överallt.