Hitta din egen stil

I dagens modesamhälle är det ibland svårt att sticka ut och hitta sin alldeles unika stil. Det finns

många olika stilar man kan välja bland, men att göra sin egen tolkning av dem kan vara lite lurigt. Just därför kommer du i det här inlägget att finna några tips och trix som kan göra det enklare för dig och som kommer få dig att ha en unik men snygg look. Följ din magkänsla och kom ihåg att ibland måste man prova sig fram tills man hittar den rätta kombinationen.

Sy upp egna kläder

Den som har fallenhet för att sy kan ge sig på att sy sina egna kläder. Då kan man enkelt lägga till detaljer som man tycker om och vara helt och hållet säker på att ingen kommer ha likadana kläder någonstans i världen. Ett annat alternativ om det är så att man själv inte är bra på att sy är att man går till en sömmerska som kan hjälpa en med den biten. Det enda som man själv behöver ta med sig är en design som man gillar och ens egna noteringar om hur man vill att det ska se ut.

Gör om dina gamla kläder

Med lite Tyg och tålamod så kan man sy om det mesta som man har hemma i garderoben. Man kan även pynta sina kläder med pärlor, paljetter eller annat fint om det är så att man gillar sådana saker. När det kommer till att göra om sina gamla plagg så gäller det att man har mycket fantasi och vågar prova sig fram tills man hittar det som funkar. Ta gärna inspiration från kända designers och influencers om det är så att det står lite still i huvudet emellanåt.

Matcha med smycken och accessoarer

Något annat som man kan leka runt en helt del med är att man kan mixa och matcha sina outfits med olika smycken och liknande. Kanske kan ett sidenband fungera som hårband ena dagen men som rosett runt halsen en annan dag. Det finns mycket utrymme när det kommer till att kombinera olika saker och det är du själv som sätter gränserna. Ibland behöver smyckena inte ens vara dyra för att det ska se snyggt ut. Det finns många butiker som HM, BikBok, Glitter och så vidare som har stort utbud av accessoarer och smycken till rimliga priser.

Lek med nya och gamla plagg

Att köpa nytt är alltid kul, men ibland kan man faktiskt finna riktigt coola saker om man shoppar i second hand affärer. Det finns många vintage-prylar som man kan se som en investering i garderoben. Kanske kan det handla om en väska av ett känt märke som man kan ha till nästan alla tillfällen.