About Solo

Sedan födseln 1981 har Solo strävat efter att leverera det bästa av världens jeans och moderelaterade produkter till det svenska folket. Efter tre decennier på den svenska marknaden är denim fortfarande hjärtat i Solo!

 

I över 30 år har personal, service, kunskap och trivsel varit ledord inom Solo.

Vi finns idag i fem städer med totalt elva butiker i Sverige med ambitionen att verka i fler städer på sikt. Vi är representerade i Malmö, Helsingborg, Göteborg, Linköping och Stockholm.

Genom åren har Solo introducerat externa varumärken på den svenska marknaden och det kommer fortsatt vara en ambition framöver. Vi letar ständigt efter nya och spännande varumärken, stora som små, att adderar till vår befintliga portfölj.

2011 presenterade Solo ett helt nytt visuellt koncept med ny “jeansigare” inredning. Det nya visuella konceptet finns i Nacka, Gallerian, Väla & Emporia. Vi försöker ständigt utveckla detta koncept.

På Solo har vi även våra egenproducerade märken Made In The Shade & Contemporary Reflections.

Med den delade kärleken till denim vill vi ge den bästa upplevelsen för våra kunder. Kunskap, närvaro, glädje samt problemlösning definierar vår personal.

För att stärka vår profil ytligare samt skapa än mer intresse för produkterna genomför vi kontinuerligt kampanjer med våra leverantörer. Vi jobbar även aktivt med varumärkesbyggande events och olika sorters VIP-shoppningar där vi bjuder in konsumenter och press.

Besök oss gärna på Facebook eller Instagram

Comments are closed.